I´m a million different people from 1 day to the next...!!

Alla inlägg under september 2008

Av Milla - 8 september 2008 22:17

Medans man städar sin lägenhet, eller bara städar överhuvudtaget, det spelar ingen roll om du är ensam eller om du är omringad av hundra människor, som förövrigt står och stirrar på dig.. Så har man tid att tänka.


Jag har tänkt på det här med platsen som människor tar i ens hjärta, är det en hyresrätt eller är det en bostadsrätt? Och oavsett, finns det obegränsat med lägenheter eller är det helt enkelt så att huset kan bli fullt? Är det då man blir bitter? Är det då man blir olycklig? För det spelar egentligen ingen roll om man vräker personen ifråga för bostaden står fortfarande kvar. Man kan ju testa det här med andrahandsuthyrning men det funkar faktiskt aldrig. Det är bara ett desperat försök för oss att sanitera lägenheten.


Jag ser på oss människor som mäklare, vissa är hårda och kör stenhårt på budgivning och är noga med meriter. Dom håller allt hårt i sina lägenheter, och det är oftast dom personerna som älskar bäst. När man väl fått sitt kontrakt är dom den bästa tänkara värden någonsin.


Jag är en nog en jävligt dålig mäklare. Det är nämligen så att jag är extremt givmild  och blågögd när det gäller mina bostäder. Ibland händer det att man vaknar mitt i natten av ett himla liv och en av lägenheterna ser ut som stryk. Vem skall städa upp där då? Jo, eftersom kontraktet rivits och personen som förstört den sedan länge är borta blir det jag som står där i skiten. Då försöker man desperat att anlita en städfirma, men ibland blir det helt enkelt kaos och ännu mer skit än innan. Helt plötsligt står man alltså där och den enda som gjort fel är en själv, det var ju trots allt jag som missade att dubbelkolla alla falska meriter som angavs.


The question remains, hur stort är huset? Hur många lägenheter ryms det? Vilka storlekar finns det på dom? Och när man själv flyttat in med sin familj, bor dom andra kvar?


Det enda vi kan fastslå är; det är helt enkelt jävligt svårt att riva kontrakten även om peronen ifråga inte vill bo kvar. Det spelar egentligen inte någon roll hur mycket jag funderar eller analyserar detta. Jag kommer alltid vara en dålig mäklare. Kan det bero på dom som bo där, eller är det helt enkelt jag som har en dålig utbildning..?


Kärlek till städtanten

Av Milla - 6 september 2008 15:39

Såå, då har tjejorna installerat sig här hemma och eftersom min lägenhet är ungefär lika stor som 4 kabiner ihop så går det ganska bra.. Vi vet ju att det inte handlar om 6 månader utan bara några dagar =)

Elin från "Norrland med småsve", Linda från Sthlm stad, Teresa från Halmstad och vi tre tjejor från lilla Lerum.

Pia hade ju ett akutbröllop att gå på men det tar vi igen på Silja Galaxy i November (om vi får följa med =P)


Vi var ute och käkade mat igår, drack massor av pissdyr öl, stack vidare för att dricka ännu mera öl, fast av den billigare sorten. Lite fisherman-shots också, dom slår aldrig fel!!... Haha, "nästan" gratis smakar ALLTID bäst!! Eller hur?

Ikväll blir det iallafall finmiddag hos Elina och Nicke "The mästerkocken" sen blir det gästabudet bland bönder, flanell, träskor och sammets skjortor!!!


                                 High Five!!!


                                               Great success..... YES???!!


 .................................................
.................................................


Och helt plötsligt stog du bara där... Första gången på flera år!! Innan jag hann se dig så nämnde nån ditt namn och mitt hjärta stannade!! Frös till is... Vet inte varför, det är bara så...!!! Kanske det bara är jag som känner det, kanske du verkligen är jättelycklig och har fått allt det där som du vill ha... Det förtjänar du!!!


Men JAG är fortfarande inte glad för dig skull, egoistisk som jag är... Kanske, Kanske inte??!!


Jag älskar dig fortfarande och tro mig, t.o.m jag är chockad!!


..................................................
..............................................





Av Milla - 3 september 2008 21:29

Har precis krupit upp i min alldeles nya soffa, nyduschad med en kopp te..

Amandine tvingade med mej till gymmet idag på box, tror inte jag har insett riktigt än hur otränad jag är!! (förutom efter min första och sista joggingrunda med Jocke=P) Jag är så extremt lat och bekväm för att ens gå till gymmet även om det ligger på 2-minuters gång avstånd. Gillar egentligen inte att gå till gymmet alls, tycker att mitt gym är en enda oas av välsvarvade småtjejer och killar som lyfter på tok för många kilon än vad dom egentligen orkar, bara för att imponera på småtjejerna!

En annan anledning till att inte gå dit är för att man vet aldrig vem man möter. Gillar inte att träffa folk som jag inte vill ska se mej alldeles slut och svettig efter ett hemskt spinn pass eller vad man nu gillar att gå på! Hade jag fått bestämma och utföra hade jag gått dit vid 8 på morgonen men TYVÄRR är jag inte av den karaktären så det är bara till att härda ut, ha med sig en vän som spanare och stryka som en katt utmed gymväggarna samtidigt som man ber en still bön....


Kärlek till alla er som behöver den!!!





Av Milla - 3 september 2008 12:21

Jag är totalt hookad på nintendo 64!!!

Presentation

Omröstning

Känner jag dig?
 ABSOLUT!!!
 Absolut INTE!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Write in me


Ovido - Quiz & Flashcards