I´m a million different people from 1 day to the next...!!

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Milla - 9 mars 2009 15:17

...prov idag då!!!

















































WISH ME LUCK!!!

Av Milla - 9 mars 2009 10:15

...Jag är så sugen på att bara sticka igen, efter sommaren. Har jag klarat hela vintern hemma så är jag värd den Svenska sommaren till 100 %. Alla mysiga kvällar vid Aspen, dricka lite öl och bara tjöta! Eller mitt-i-natten te-drickande ur termos med Annika, lukten av blöt asfalt(är jag cp eller) när sommardugget kommer, känslan av lugn i luften, kärlek som är vackrare än någonsin!!

Efter det kommer hösten med vackra färger men kylan börjar tära igen och då är det dags att dra, tänkte sätta mig med mitt CV och fixa till det sista innan jag skickar iväg det. Malin drog iväg en ansökan igår efter våran pizza turné! Helt underbart!!














____________________________________________________






I Fredags var Pink Party, Jag lekte nykter och det var inte alls så roligt, första gången med helt gratis drinkar i baren och så kan man inte utnyttja erbjudandet, WTF?? Jag jobbade dagen efter så det blev inget Lounge för mig efteråt, ledsamt!! 

Det tar vi igen tjejer, eller hur?? Haha!

I lördags hade M.J inflyttningsfest, jättetrevligt! Efteråt blev det Basic som inte alls var lika trevligt, blev extremt knepig. Blev den där Milla som ingen egentligen gillar, hon hette ju SARA!!! =P Nu börjar spritförbudet för mig!!! Det är dags nu!!!

Igår fick jag mysa hela kvällen. K kom hit med chips och dipp och vi gosa oss igenom hela BECK-rullen! Det var mysigt!! Skönt när man har nån man kan mysa med så utan att tänka på annat! Helt enkelt bara mys! Wunterbar!

Nu blir det "a CV in English" för mig!!!


Wish me luck!!!












































Todilooooo                  


Presentation

Omröstning

Känner jag dig?
 ABSOLUT!!!
 Absolut INTE!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Write in me


Ovido - Quiz & Flashcards